Vad ska man dricka till Super Bowl?

Super Bowl XLIV

Jag sitter här och laddar som bäst inför nattens stora event, Super Bowl XLIV och funderar lite på vad jag ska dricka under småtimmarna. Jag har surfat runt lite på diverse nordamerikanska sidor för att få lite inspiration och det är inte svårt att se att den här dagen är helig för många i USA. Verkar helt klart vara en dag för mycket mat och öl vid sidan om sporten och reklamavbrotten. Reklamen verkar som vanligt på ölfronten totaldominerades av Anheuser-Busch och deras Bud Light så inte helt oväntat verkar ölfokusen generellt denna dag ligga på lättdrucken massproducerad lager men det finns visst hopp, även för burkölsdrickare.

Det finns till exempel en Super Bowl-öltipstråd hos Beeradvocate och en del bra Super Bowl-partyöltips att hitta på andra ställen och om du tänker ha en riktig Super Bowl-meny i sann amerikansk anda finns även passande öl-mat kombinationer att finna. Om du skulle vara lat finns även något för dig, färdiga kit att enkelt köpa över nätet med förvånande ok öl och givetvis allt annat man kan tänkas behöva.

Hur som helst blir det nog för min egen del ett par av den amerikanskt influerande svenska smaskigt humlerika Amarillo Spring, 5.9% från Oppigårds Bryggeri.

WHO DAT?

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: