Mikrovecka hos Bishops Arms i Västerås

Denna vecka kommer Bishops Arms i Västerås att ha alla öppetdagar tillägnade några svenska mikrobryggerier. Från och med idag kommer således en rad svenska öl att serveras och från onsdag den 30:e september kommer även personal från de flesta av bryggerierna besöka puben och det ges tillfällen att snacka med grundare och bryggmästare samt vara med på provningar av bryggeriernas ölsortiment.

De än så länge bokade bryggerierna är inga mindre än Nynäshamns Ångbryggeri, Närke Kulturbryggeri, Ocean Bryggeriet, Oppigårds Bryggeri, Skebo Bruksbryggeri, Strömsholms Brygghus samt det lokala Hantverksbryggeriet, som lyckades kapa åt sig 3 Guld på SB&WF häromdagen.

Först ut av de mer organiserade provningarna är på onsdagen och är en specialare som Närke Kulturbryggeri ansvarar för. Nämligen en 4 rätters beer makers-middag där närkingarna ligger bakom både mat och dryck. Det låter ju helt klart väldigt lockande och intressant. Synd bara att det är mitt i veckan vilket gör det hela lite mer komplicerat för oss som inte bor i Västerås.

För mer detaljerad onsdagsmeny, scheman för de andra dagarna och priser är det bara att kolla in B A Västerås nyhetssida.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: